Sisältää mainoslinkkejä Adlibris verkkokauppaan. Ne on merkitty *merkillä.

Tällä hetkellä ihastuttaa Unikkokuosi, jota näkeekin nyt vähän joka suunnalla. Taitaa olla kiva monen muunkin mielestä. Neuloin kevään kunniaksi itselleni unikkokuvioisen otsapannan ja käytin siihen @diyprojects_finnish blogista löytyvää kuviomallia.

Materiaaliksi otsapantaan valitsin Dropsin superpehmeän Merino extra fine -langan, sillä tämä ei mielestäni kutita ollenkaan. Neulepuikkojen koko oli kolme. Työhön ei ei tarvitse suuria määriä materiaalia: yksi kerä molempia värejä riitti juuri sopivasti 50 cm mittaiseen putkiloon ja se oli sopiva päänympärykselleni. Tosin tällä lankamäärällä kuviota syntyi 2,5 kertaa eli se jäi kesken ja otsapannan taakse muodostui selkeä saumakohta. No, mitä ei voi piilottaa, korosta! Siksipä korostin takasaumaa neulomalla sen molemmille puolille yhden rivin harmaalla. Siitä ainakin näkyy selkeästi, että kuvion ei olekaan tarkoitus jatkua yhtenäisenä.

Nyt saat näitä ihania Dropsin Merino Extra Fine lankoja sekä muita lankoja 15 % alennuksella *Adlibris verkkokaupassa. Alennus on voimassa 31.3.2022 saakka. Tässä linkki tarjoukseen ”klik”. Itse valitsin väriksi 08 light beige ja 03 dark grey, mutta ihania värisävyjähän tässä langassa riittää!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *