Sisältää mainoslinkkejä, jotka merkitty *-merkillä.

Liukasta laskiaisviikonloppua!

Kuten ajankohtaan sopii, uudet villasukkani sisältävät talvipäivän riemua. Nämä sukat täytyi tehdä, kun sain käsiini Novitan juuri julkaistun *Onnelliset villasukat -kirjan. Tosin vähän sovelsin ohjetta ja omistin koko toisen sukan Haisulin mäenlaskulle ja toisen Muumin avantouinnille. Tein talviset villasukkani Novitan 7veljestä langalla ja puikkokoolla 3, mutta ainakin minun käsialallani pienempi puikkokoko olisi riittänyt. Sukista tuli aika väljät, mutta toisaalta, sopivatpahan hyvin toisten sukkien päälle. Kuviot kirjottiin näissä villasukissa jälkikäteen valmiisiin sukkiin.

Kaikkiaan Novitan Muumi-kirja on aika sympaattinen neulekirja. Se sisältää 29 ohjetta Muumilaaksosta ja varmaan lähes jokainen hahmo pääsee sukkien kuva-aiheiksi. Kirjassa annetaan myös vinkkejä, miten malleja voisi muuttaa erikokoisiin jalkoihin sopiviksi. Mietinkin, että seuraavaksi voisi kokeilla jotain mallia lasten koolla. Vielä kun osaisi valita, mihin malliin tarttuisi seuraavaksi!

Jos Muumi-aiheiset neuletyöt ja erilaiset kirjoneuleena tehdyt villasukat innostavat sinua, Novitan uuden uutukaista, vuonna 2022 julkaistua *Onnelliset villasukat -kirjaa kannattaa vilkaista ainakin Adlibriksen verkkokirjakaupasta – ja ehkä muitakin käsityökirjoja, siellä on nimittäin *käsityökirjat tarjouksessa 29.3.2022 saakka.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *